Η Κάιλι Τζένερ γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της στο Ποζιτάνο της Ιταλίας, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ ο σύντροφός της Τράβις Σκοτ της έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο και ακριβό δώρο.
Συγκεκριμένα, o 28χρονος ράπερ, χάρισε στην Κάιλι Τζένερ ένα ασημένιο κολιέ με διαμάντια και το λογότυπο της Kylie cosmetics, χωρίς να λυπηθεί καθόλου τα έξοδα.
Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε στο προφίλ της το απαραίτητο οπτικό υλικό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ημέρα των γενεθλίων της.
Στο πάρτι γενεθλίων της Κάιλι, ήταν η μητέρα της και η Ελληνίδα κολλητή της, Αναστασία Καρανικολάου, ενώ φαίνεται πως δεν έδωσαν το… παρών οι διάσημες αδερφές της. Η Κάιλι Τζένετ ανήμερα των γενεθλίων της, δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με την κορούλα της.
Η μικρή Στόρμι τραγουδάει «Happy Birthday» στη μαμά της και τα likes και τα σχόλια έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή»…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας