Σοκ και δέος η Ατλέτικο, διέλυσε τη Ρεάλ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης σκόρπισε στους… εφτά ανέμους τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ, επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση με 7-3!
Φιλική αναμέτρηση για ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, κόντρα στη μισητή αντίπαλο, δεν υπάρχει. Το κατάλαβαν από πρώτο χέρι αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του οι οποίοι δεινοπάθησαν από τους ροχιμπλάνκος και διασύρθηκαν με το βαρύ 7-3.
Το ματς τα είχε όλα. 10 γκολ, πάθος ένταση και δύο αποβολές, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός στράικερ αφηνίασε σκοράροντας τέσσερις φορές κατά των μερένχες (1’, 28’, 45’ πεν, 51’), πριν αποβληθεί στο 65 λόγω διαπληκτισμού με τον Καρβαχάλ που τον ακολούθησε και αυτός στα αποδυτήρια.
Τα άλλα γκολ τα ραψωδίας των ροχιμπλάνκος πέτυχαν οι Φέλιξ (8’) που είχε και μια ασίστ, Κορέα (19’) και Βιτόλο (70’). Η Ρεάλ που μπήκε με σχεδόν… τουριστική διάθεση στο ματς, αντέδρασε μετά τα πρώτα έξι γκολ που δέχτηκε, με τους Νάτσο (59’), Μπενζεμά (85’) και Ερνάντες Καρέρα να υπενθυμίζουν πως στο ματς αυτό αγωνιζόταν και η Βασίλισσα.
- Τεράστιος Ολυμπιακός και νέο προβάδισμα για τους «ερυθρόλευκους», με κεφαλιά του Έσε (1-2 vids)
- Σλοβακία και Λευκός Οίκος διαψεύδουν πως ο Φίτσο ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση του Τραμπ
- Ισοφάρισε ο Άγιαξ, με πέναλτι που δόθηκε μετά από παρέμβαση του VAR (1-1, vids)
- Ο Θεός συγχωρεί, οι θαυμαστές της ποτέ: Τι συνέβη με την Κέιτ Μος και τους δύο «αγενείς άνδρες» στο Παρίσι;
- Περιστέρι Betsson – Σαραγόσα 86-70: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τους Περιστεριώτες
- Εξαφανίστηκε επιβατικό αεροπλάνο στην Κολομβία – Χάθηκε ξαφνικά από το ραντάρ

