Δίνει Ντιμπάλα για Λουκάκου η Γιουβέντους
Την ώρα που η Ίντερ φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για να κλείσει τον Ρομελού Λουκάκου, η Γιουβέντους μπαίνει σφήνα για τον Βέλγο, προσφέροντας στη Γιουνάιτεντ τον Ντιμπάλα
Η Ίντερ προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να κλείσει τον Ρομελού Λουκάκου, ωστόσο η τελευταία της προσφορά ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών δεν «συγκίνησε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «νερατζούρι» αναμένεται να επανέλθουν για τον Βέλγο φορ, ωστόσο πλέον φαίνεται πως δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς η Γιουβέντους έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του.
Σύμφωνα με το «Sky Sports» οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «κόκκινους διάβολους», βάζοντας στο τραπέζι το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίον ο Σόλσκιερ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν.
Η επιθυμία του Λουκάκου να φύγει από την Γιουνάιτεντ είναι γνωστή εδώ και καιρό, με τον παίκτη να πιέζει για τη μεταγραφή και όπως τόνισε ο ίδιος με μήνυμα του, άμεσα όλα θα τελειώσουν. Το μόνο που μένει να φανεί είναι σε ποια ομάδα θα καταλήξει.
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
