Μ. Βεληβασάκης: Ο Κρητικός που είπε όχι στον Ντόναλντ Τράμπ
Με αφορμή το 9ο Παγκόσμιο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από 1 έως 4 Αυγούστου όπου η Κρήτη και ο Ερωτόκριτος θα προβληθούν σε όλο τον κόσμο ο Μανώλης Βελιβασάκης πρώην πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και κορυφαίος πολιτικός μηχανικός στην εταιρεία Thornton Tomasetti μίλησε στον Politica 89,8
Με αφορμή το 9ο Παγκόσμιο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από 1 έως 4 Αυγούστου όπου η Κρήτη και ο Ερωτόκριτος θα προβληθούν σε όλο τον κόσμο ο Μανώλης Βελιβασάκης πρώην πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και κορυφαίος πολιτικός μηχανικός στην εταιρεία Thornton Tomasetti μίλησε στον Politica 89,8.
Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι στο ζήτημα της αξιοκρατίας και της οργάνωσης ανέφερε ο κ. Βεληβασάκης ο οποίος τόνισε ότι «στην Αμερική βρίσκεις περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες όμως αφού αρπάξεις , πρέπει να τις υλοποιήσεις, αυτή όμως είναι και η βασική διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα. Η Αμερική είναι μια κοινωνία που η αξιοκρατία παίζει καθοριστικό ρόλο, δεν τους ενδιαφέρει η εθνικότητα παραδείγματός χάρη, τους ενδιαφέρει η οργάνωση, η αξιοκρατία, η συνέπεια και ο σεβασμός στον συνάνθρωπό και τον πελάτη. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που κάνουν την Ελλάδα να διαφέρει από την Αμερική».
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό να προκριθούν οι ελληνικές ομάδες στις επόμενες φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων»
- Πατήσια: «Μαϊμού» τεχνικός προσπάθησε να εξαπατήσει ηλικιωμένη – Την έσωσε η γειτόνισσά της
- «Φουντώνουν» τα σενάρια αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν – Άφαντος ο Χαμενεΐ
- Καιρός: Έρχονται ισχυροί νοτιάδες που φέρνουν βροχές, καταιγίδες και ομίχλες
- Προμηθέας Πάτρας – Άρης Betsson 97-103: Με 4άδα «φωτιά» και «κλειδί» τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Η φύση είχε τον τελευταίο λόγο: Αναβολή για το «Skyscraper Live» με τον Άλεξ Χόνολντ – Πότε θα σκαρφαλώσει τελικά

