Πήρε προθεσμία ο 53χρονος για την επίθεση με τσεκούρι στη γυναίκα του
Ο 53χρονος θα απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή Θεσσαλονίκης για την επίθεση εναντίον της συζύγου του.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος, που συνελήφθη κατηγορούμενος για το αιματηρό επεισόδιο εναντίον της συνομήλικης συζύγου του, εναντίον της οποίας επιτέθηκε με τσεκούρι, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως επίσης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με τη δίωξη, η τελευταία πράξη συνδέεται με την προσπάθειά του να επιτεθεί σε εν αποστρατεία αστυνομικό και τρεις περίοικους που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν μετά το επεισόδιο.
Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από την Γεωργία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ προανακριτικά φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του.
Τέλος, μέχρι την απολογία του παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της
- ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τενεσί – Η τρίτη από την αρχή του έτους
- Νίκολιτς: «Ξέρω ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την ΑΕΚ – Κυριαρχήσαμε»
- Warner Bros: Η πολιτική θα μπορούσε να καθορίσει τη μάχη Netflix εναντίον Paramount
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας





