Κύπρος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 6χρονη Siera
Η μικρή, θύμα του serial killer, θα κηδευτεί στη Ρουμανία μετά από επιθυμία του πατέρα της.
Το τελευταίο αντίο στην 6χρονη Siera θα πουν σήμερα ο τραγικός πατέρας και οι υπόλοιποι συγγενείς της.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στις 16:00 το απόγευμα στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων στο χωριό Επισκοπειό της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ ύστερα από παράκληση του πατέρα της 6χρονης η σορός της μικρής θα διακομισθεί στην Ρουμανία, όπου και θα γίνει εκεί η ταφή της.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.
Με δημόσια δαπάνη θα τελεσθεί η κηδεία της 6χρονης, όπως και των υπόλοιπων θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου.
Η ταφή της μητέρας της 6χρονης δεν έχει διευθετηθεί ακόμη.
Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Sierra όπως και η μητέρας της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαίου του 2018 από τον Νίκο Μεταξά.
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά


