ΣΥΡΙΖΑ: Επανέλαβε τα προεκλογικά ευχολόγια ο κ. Μητσοτάκης
Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις υποσχέσεις περί φορολογικών μειώσεων, «ενδεχομένως λόγω κεκτημένης ταχύτητας».
Αρκετές ομοιότητες με την κυβέρνηση Σαμαρά καταλογίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το υπουργικό συμβούλιο που επέλεξε, σημειώνοντας ότι αυτή τη φορά συμπληρώνεται «με πρώην στελέχη του ΣΕΒ και νεοφιλελεύθερους τεχνοκράτες».
Η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τα ευχολόγια που αναμασούσε όλη την προεκλογική περίοδο, χωρίς όμως να πει τίποτα ουσιαστικό. «Το πιο αξιοσημείωτο ίσως, είναι ότι επανέλαβε -ενδεχομένως λόγω κεκτημένης ταχύτητας- τις προεκλογικές υποσχέσεις περί φορολογικών μειώσεων» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι ενδιαφέρον να δούμε για πόσο ακόμη αυτό θα συνεχίσει να λέγεται χωρίς να γίνεται πράξη. Όπως το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν», που πολύ σύντομα κατέληξε στο Καστελόριζο» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442