Η τρυφερή κίνηση του Μητσοτάκη στην Μαρέβα
Με τα πόδια επέστρεψε ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος ορκωμοσίας των νέων υπουργών.
Με τα πόδια επέστρεψε ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος ορκωμοσίας των νέων υπουργών.
Μάλιστα, κατά την επιστροφή τους στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια τρυφερή κίνηση προς τη Μαρέβα την οποία ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε.
Συγκεκριμένα καθώς το νέο πρωθυπουργικό ζεύγος ανέβαινε τα σκαλιά για να εισέλθει στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έβαλε προστατευτικά το χέρι του στην πλάτη της συζύγου για να της δώσει… προβάδισμα, καθώς όπως λέει και το γνωστό ρητό… πάντα προηγούνται οι κυρίες.
Σημειώνεται πως η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο Προεδρικό Μέγαρο φορώντας ένα μπεζ παντελόνι συνδυασμένο μια μπλέ τουνίκ και μία ζώνη στη μέση.
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια
- Γιορτή σήμερα 25 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- O Ντίλιαν ξαναμίλησε και «το σκοτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης αποκαλύφθηκε» – Οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις

