Τι λένε οι Βραζιλιάνοι για την… κοπάνα του Νεϊμάρ
Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο σάιτ UOL Esporte ο Νεϊμάρ εδώ και μία εβδομάδα είχε ειδοποιήσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να φύγει
Όπως γνωστοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ δεν εμφανίστηκε στο καθιερωμένο ραντεβού των παικτών μετά από τις διακοπές, χωρίς να έχει ενημερώσει για την απουσία του.
Σύμφωνα όμως με τους Βραζιλιάνους, ο σούπερ σταρ είχε μιλήσει με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Γαλλίας πριν από μία εβδομάδα και τους είχε ειδοποιήσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει στο κλαμπ και ότι δεν θα παρευρεθεί στην προετοιμασία.
Ο Νεϊμάρ είχε επικοινωνία με τον Λεονάρντο και του έκανε γνωστή την απόφασή του, έστω κι αν ο Αθλητικός Διευθυντής των Παριζιάνων του ανέλυσε ότι το πλάνο της ομάδας θα στηθεί επάνω του.
Υπενθυμίζουμε ότι και ο πατέρας του παίκτη, είχε πει ότι η Παρί ήταν ενήμερη πως ο γιος του δεν θα πήγαινε στις 8 Ιουλίου στο Παρίσι αλλά στις 15!
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»


