Ο Νεϊμάρ εδώ και αρκετό καιρό είναι ξενερωμένος με την Παρί σεν Ζερμέν και την αδυναμία του συλλόγου να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Μάλιστα κάθε ημέρα που περνά ακούγεται όλο και πιο έντονα η φημολογία για επιστροφή του στην Μπαρτσελονα.

Οι Καταλανοί διαπραγματεύονται με τους Παριζιάνους προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκεται η χρυσή τομή. Την κατάσταση όπως όλα δείχνουν, την πήρε πάνω του ο Νεϊμάρ που αποφάσισε να πιέσει την ομάδα του με όχι και τόσο επαγγελματικό τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε η Παρί, ο Νεϊμάρ δεν εμφανίστηκε στο καθιερωμένο ραντεβού των παικτών μετά από τις διακοπές για τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, χωρίς να έχει ενημερώσει μάλιστα για την απουσία του. Μάλιστα την Κυριακή ήταν στη Βραζιλία όπου παρακολούθησε από κοντά τους συμπαίκτες του να κατακτούν το Copa America.

Από τη γαλλική ομάδα βγαίνει προς τα έξω πως η κίνηση αυτή δεν θα περάσει ατιμώρητη, με τους Γάλλους να προτίθενται να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες κατά του ποδοσφαιριστή όπως ορίζει ο νόμος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας