Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου για το Eurogroup
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο για το Εurogroup.
Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το οικονομικό επιτελείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Εurogroup, με πρώτο θέμα στην ατζέντα την Ελλάδα και αξιωματούχοι των Βρυξελλών ήδη στέλνουν προειδοποιητικά μηνύματα για τήρηση των στόχων των πλεονασμάτων και υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.
Στη σύσκεψη, που γίνεται αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων μελών της κυβέρνησης, έχουν κληθεί ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι υφυπουργοί Απόστολος Βεσυρόπουλος, Θεοδώρος Σκυλακάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος βρίσκονται και τα πρώτα νομοσχέδια.
Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, το φορολογικό νομοσχέδιο θα έρθει στη Βουλή μέχρι τις 10 Αυγούστου.
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ






