Παναθηναϊκός : Κοντά σε δανεισμό ο Στάικος
Ο Πασχάλης Στάικος μπήκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά το πλάνο δανεισμού δεν αλλάζει
Η έλλειψη παικτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής φέρνει ανισορροπία στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
Ωστόσο μέχρι να υπάρξουν μεταγραφές ο Γιώργος Δώνης θέλει να γίνονται κανονικά οι προπονήσεις και ως εκ τούτου φώναξε τον Πασχάλη Στάικο να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Αυτό δεν αλλάζει πάντως τίποτα όσον αφορά το στάτους του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία είναι κοντά και ο παίκτης θα παραχωρηθεί όταν θα υπάρξει προσθήκη.
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Tο παράδειγμα της Ρόμα και τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λεβερκούζεν για τον Ολυμπιακό (vid)
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442