
Αντετοκούνμπο : Προπόνηση με θέα το γαλάζιο
Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο προπονούνται σκληρά ακόμα και στη Μύκονο με τον σούπερ σταρ των Μπακς να ανεβάζει ένα βίντεο που ντριμπλάρει μαζί με τον αδερφό του
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρίσκονται στη Μύκονο όπου θα συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα».
Γιάννης και Θανάσης ωστόσο δεν μπορούν χωρίς την μπάλα του μπάσκετ και δεν σταματάνε ποτέ να προπονούνται, ακόμα και στις διακοπές τους.
Ο σούπερ σταρ των Μπακς και MVP του ΝΒΑ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μαζί με τον μεγάλο του αδερφό ντριμπλάρουν και αλλάζουν πάσες, με θέα το υπέροχο νησί των Κυκλάδων.
«Αυτή θέα με κάνει να θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να σταματήσω και δεν θα σταματήσω» έγραψε ο Γιάννης.
Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη:
- Θετικός για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- «Δεν τρομοκρατούμαστε» απαντούν στη Ζωή Κωνσταντοπούλου οι εργαζόμενοι της Επιθεώρησης Εργασίας
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
