Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο ο MVP

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο ο MVP

Ο MVP του φετινού ΝΒΑ ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων με σκοπό να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα»

Ο MVP του φετινού ΝΒΑ ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων με σκοπό να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την ενθουσιώδη άφιξη του Έλληνα σταρ στο αεροδρόμιο του νησιού. Εκεί τον περίμενε η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στην οποία έκανε αποκλειστικές δηλώσεις.

Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί στο γνωστό beach club των Χρήστου Αθανασιάδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Παράγκα, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!
Πάντως ο Γιάννης και η παρέα του δεν θα καρφώνουν με μανία, αφού όλοι τους θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα
λάβουν μέρος.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας που θα πάρουν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδελφό. Το παρών στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου αλλά και η μητέρα του αθλητή!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024