Μ. Ρεπούση στο One Channel: Ακραία εθνολαϊκιστική η πολιτική της ΝΔ στο Μακεδονικό
Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ρεπούσ, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους Δημήτρη Μανιάτη και Άρη Ραβανό
Στην εκπομπή One Talk φιλοξενήθηκε η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ρεπούση. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Δημήτρη Μανιάτη και Άρη Ραβανό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Μακεδονικό ζήτημα χαρακτηρίζοντας ακραία εθνολαϊκιστική την πολιτική της ΝΔ.
Όπως είπε, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε είτε για να μαζέψει ψήφους από τη δεξιά του ώστε να μην ανέβουν διάφορα μορφώματα είτε γιατί η αναμονή της εξουσίας και το τάισμα με κλισέ και στερεότυπα εθνικιστικά, που είναι μια επιτυχημένη συνταγή μέχρι τώρα, ήταν αυτό που τον ώθησε να υιοθετήσει αυτή τη στάση».
Υποστήριξε, δε, πως «όσο ενστερνίζεσαι τη ρητορική της άκρας δεξιάς τόσο στην πραγματικότητα τη δυναμώνεις».
«Η λύση του να αφήνουμε όλα τα προβλήματα να χρονίζουν είναι εις βάρος της χώρας» τόνισε η ίδια, συμπληρώνοντας πως η προσφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών θα αναγνωριστεί από τον ιστορικό του μέλλοντος.
Αναφερόμενη στο άνοιγμα του πρωθυπουργού προς την Κεντροαριστερά, η κ. Ρεπούση τόνισε πως η πρωτοβουλία της «Γέφυρας» ενόχλησε το Κίνημα Αλλαγής γιατί «έσπασε την απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ προς την ευρύτερη Κεντροαριστερά και δημιούργησε ένα ρεύμα από ανθρώπους που μέχρι τότε στέκονταν κριτικά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».
Μιλώντας, τέλος, για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα ταυτότητας του κόμματος το οποίο έχει δύο τάσεις: μία προς τη ΝΔ και μία προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: onetv.gr
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442