
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος 3 μηνών
Ζεύγος Βρετανών τουριστών, που είχαν έρθει στο Ηράκλειο για διακοπές, διαπίστωσε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο τους ότι το μωρό τους ήταν νεκρό.
Την απόλυτη τραγωδία βιώνει ένα ζεύγος Βρετανών, που είχαν έρθει για διακοπές στο Ηράκλειο, καθώς βρήκαν το 3,5 μηνών κοριτσάκι τους νεκρό.
Το δραματικό συμβάν συνέβη σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Το ζευγάρι φαίνεται να κοιμήθηκε μαζί με το μωρό ανάμεσά τους στο ίδιο κρεβάτι, και σήμερα το πρωί διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.
Έντρομοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο με το βρέφος να μεταφέρεται σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ ενημερώθηκε και το ΑΤ Χερσονήσου.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφους.
Με πληροφορίες από ekriti, neakriti
- Γιορτή σήμερα 7 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στην επιτροπή Δεοντολογίας οι 11 βουλευτές της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- CENTCOM: Πλήξαμε πάνω από 13.000 στόχους στο Ιράν
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο




