Δύο τουρκικά κατασκοπευτικά έκαναν βόλτες πάνω από το Αιγαίο – 41 παραβιάσεις
Μετά από μία ολιγοήμερη ανάπαυλα χωρίς έντονη πτητική παρουσία στο Αιγαίο η Τουρκία επέστρεψε σήμερα στη γνώριμη παραβατική της δραστηριότητα με 41 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας.
Μετά από μία ολιγοήμερη ανάπαυλα χωρίς έντονη πτητική παρουσία στο Αιγαίο η Τουρκία επέστρεψε σήμερα στη γνώριμη παραβατική της δραστηριότητα με 41 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, 18 παραβιάσεις έγιναν από ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος ΑΤR 72 και οι άλλες 19 από άλλου τύπου κατασκοπευτικό, ένα CN-335.
Επίσης, τρία ζεύγη μαχητικών F-16 της τουρκικής Αεροπορίας (THK) και ένα ζεύγος μαχητικών F-4 εμφανίστηκαν στο Αιγαίο, προτού αναγνωριστούν και αναχαιτιστούν από τα ελληνικά αεροσκάφη σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Οι παραβιάσεις έγιναν στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και πέντε παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον
- LIVE: Τσέλσι – Νιούκαστλ
- Υποκλοπές: «Σημαντική η έμμεση ομολογία του Ταλ Ντίλιαν» – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων
- Ο Ελ Κααμπί υπέγραψε το συμβόλαιο, θέλει να «υπογράψει» και το πρωτάθλημα


