Σε κυπριακή ομάδα ο Γιάννης Παπαδόπουλος
Ο 30χρονος μέσος ανακοινώθηκε από τον Διγενή Μόρφου
Στην Κύπρο με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Ο 30χρονος μέσος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή, τα βρήκε σε όλα με τον Διγενή και μετακομίζει μόνιμα στην Κύπρο.
Εκτός από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην καριέρα του ο Γιάννης Παπαδόπουλος έπαιξε επίσης σε Ολυμπιακό, Ντιναμό Δρέσδης, Αρη, Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ, Βέροια και Νέα Σαλαμίνα.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ 2019/20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ.8
Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδιτη μεσοεπιθετικού ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 9/5/1989 και την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώ την σεζόν 2017/2018 είχε μια γεμάτη σεζόν με την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην Μορφίτικη οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Εκ του ΔΣ.
- Ιράν: Απορρίπτουν κατηγορηματικά οι ΗΠΑ τις κατηγορίες περί αμερικανικής υποκίνησης των διαδηλώσεων
- Σύνοδος G7: Η Γαλλία «άλλαξε με ευγένεια τις ημερομηνίες» για να ληφθεί υπόψη «η ατζέντα του Τραμπ»
- Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Τεχεράνης
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»