Μετά την απώλεια του τίτλου στο τουρκικό πρωτάθλημα (ήττα από την Αναντολού Εφές με 89-74 στον έβδομο τελικό) ο Κώστας Σλούκας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram για τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο, λέγοντας πως τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν ήταν πλήρης η Φενέρ.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Σλούκας:
«Ένα από τα πιο δύσκολα φινάλε σε μία σεζόν. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα ήταν πλήρης ή είχε λιγότερους τραυματισμούς. Ακόμη, είμαι περήφανος για αυτούς που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τον τρόπο που όλοι πολέμησαν στους τελικούς».
Η εκπληκτική Έλενα Ριμπάκινα διέψευσε τα προγνωστικά, νίκησε 2-1 σετ το Νο1 του κόσμου και απόλυτο φαβορί, Αρίνα Σαμπαλένκα και κατέκτησε το πρώτο Australian Open της καριέρας της.
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τι Τζέι Σορτς πέρσι, όμως λαμβάνει ιδιαίτερη διαχείριση από τον Εργκίν Αταμάν – Τι συμβαίνει με τον τέταρτο γκαρντ στο τριφύλλι την τελευταία τριετία