Θρήνος στον Πανιώνιο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαυρίκης
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα φτωχότερο, καθώς απεβίωσε ο Δημήτρης Μαυρίκης
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα φτωχότερο, καθώς απεβίωσε ο Δημήτρης Μαυρίκης. Ο «Μητσάρας» που είχε μεγαλουργήσει με τη φανέλα του Πανιωνίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Ο Μαυρίκης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1954 στον Μελιγαλά εκεί μάλιστα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στην Αθήνα ήρθε σε ηλικία 18 ετών, για σπουδές στη Νομική σχολή ενώ παράλληλα άρχισε να αγωνίζεται στον Πανιώνιο.
Με τους «κυανέρυθρους» κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το 1979, ενώ ήταν γενικός αρχηγός στο δεύτερο τρόπαιο που κατέκτησε ο Πανιώνιος το 1998.
Στα 15 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ιστορικού αγωνίστηκε 352 φορές και σημείωσε 58 γκολ.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά της για τη μεγάλη απώλεια. «Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρκογιαννάκη για «Βιολάντα»: Η κυβέρνηση διατυμπανίζει αύξηση ελέγχων – Ξέχασε ότι οι περισσότεροι είναι απομακρυσμένοι
- Σφοδρά καιρικά φαινόμενα από το βράδυ – Κατηγορίας 4 η βροχή που αναμένεται – Χάρτες
- Ντέιβιντ Μπόουι, προφήτης του χάους – Η μουσική θρησκεία του σε νέο βιβλίο
- Βιολάντα: Το προειδοποιητικό καμπανάκι, η μηχανική της καταστροφής και η αόρατη παγίδα
- LIVE: Μπράιτον – Έβερτον
- LIVE: Λιντς – Άρσεναλ

