Τι «ευχήθηκε» η Πάολα Ρεβενιώτη στους ψηφοφόρους του Μητσοτάκη
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με το ΜέΡΑ25 η Πάολα είχε κάνει μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ
Λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της με το ΜέΡΑ25 η Πάολα είχε κάνει μια ανάρτηση που συζητήθηκε πολύ.
Η Πάολα θα κατέβει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά τα όσα έχει γράψει στα social media έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τη Νέα Δημοκρατία.
«Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη» ήταν η τελευταία της ανάρτηση πριν ακόμα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της.
Η Πάολα Ρεβενιώτη είναι ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος ΛΟΑΤ στην χώρα μας. Από το 1980 συχνά συμμετείχε αλλά και οργάνωνε διαμαρτυρίες ενάντια στην περιθωριοποίηση, την κρατική καταστολή και την αστυνομική βία, πάλεψε σκληρά για την ισότητα των ΛΟΑΤ και την κοινωνική και σεξουαλική τους απελευθέρωση.
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
- Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για την ΕΣΔΑ… αν ξέρουν τι είναι
- Πράξη φιλοζωίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA
- Σέρρες: Περισσότερα από 30 τραύματα έφερε ο 17χρονος που κατέληξε μετά από ξυλοδαρμό 16χρονου




