Διατηρεί τον κορμό του το Περιστέρι, ανανεώνει με Μπέντιλ
Πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους βρίσκονται ο Μπεν Μπέντιλ και το Περιστέρι
Το Περιστέρι ήρθε για να μείνει! Αυτό αποδεικνύεται από την εκπληκτική φετινή του πορεία, καθώς βρίσκεται στους μικρούς τελικούς της Basket League, ενώ του χρόνου πιθανότατα θα αγωνίζεται στο Champions League.
Στην προσπάθεια παραμονής σε αυτό το επίπεδο, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επιθυμεί την διατήρηση του κορμού της και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι οι ανανεώσεις παικτών.
Ο Ζώης Καράμπελας έχει ανανεώσει ήδη, η συμφωνία με τον Στίβεν Γκρέι είναι δεδομένη και πλέον μία ακόμα ανανέωση είναι πάρα πολύ κοντά.
Αυτή του Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου.
Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και εκτός απροόπτου θα γίνει η ανανέωση του συμβολαίου, στο οποίο θα προβλέπεται buy-out.
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης
- Παράλιο Άστρος: Το τελευταίο αντίο στον 53χρονο λιμενικό – Ο Κικίλιας ζήτησε να «υιοθετήσει» η Βουλή το παιδί του
- Κόπα Άφρικα: Οι σχέσεις μεταξύ αφρικανικών κρατών υπερτερούν του ποδοσφαίρου
- Συναγερμός στις φυλακές Κασσαβέτειας – Κρούσματα φυματίωσης
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Επιστρέφει στις 31 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια
