
Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού ο Τόνυ Δημητρίου
Σε δηλώσεις του ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει χώρισει με την Λίνα Καλλέργη.
Ο Τόνι Δημητρίου και η Λίνα Καλλέργη διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού. Το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ αγαπημένο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ηθοποιού.
Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς από τον Μάρτιο του 2018 συγκατοικούσαν. Δημοσίευμα όμως κυπριακής ιστοσελίδας ήθελε το ζευγάρι να χωρίζει, πράγμα που τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού.
Ο ίδιος δήλωσε καυστικά: «Είμαι τυχερός που δεν με είχαν πεθάνει. Θέλω να πω ότι οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σέβεται τον εαυτό του και την πένα του, το έντυπο ή το site στο οποίο γράφει μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει κάτι».
Ακόμα ανέφερε ότι είπε στην Λίνα «ότι πρέπει να φυγεί» γιατί όπως λένε «έχουμε χωρίσει». Στην ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής «Happy Day» σχετικά με τον χωρισμό, ο ηθοποιός απάντησε και πάλι καυστικά: «Αν χώριζα θα το ήξερα νομίζω».
Δείτε το απόσπασμα:
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις μεγάλες νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Σύγχυση με την ειδική άδεια από τον στρατό για ταξίδια – Παρέμβαση για να καμφθούν οι αντιδράσεις
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν 1-2: Άλμα πρόκρισης για τους Βαυαρούς (vids)
- Σπόρτινγκ-‘Αρσεναλ 0-1: Χρυσή αλλαγή ο Χάβερτς για τους κανονιέρηδες, «χτύπησε» στο 90+1’ (vid)






