«Year of the Monkey» το νέο βιβλίο της Patti Smith
To «Year of the Monkey (Χρονιά του Πιθήκου)» αποτελεί το καινούργιο βιβλίο απομνημονευμάτων της Patti Smith και η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Knopf.
To «Year of the Monkey (Χρονιά του Πιθήκου)» αποτελεί το καινούργιο βιβλίο απομνημονευμάτων της Patti Smith και η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου από τις εκδόσεις Knopf.
Σε αφήγηση της Πάτι Σμιθ, ο αναγνώστης θα διαβάσει λεπτομέρειες για το έτος του 2016, την χρονιά μετά τις εμφανίσεις της σε συναυλίες στη Νέα Υόρκη και στο Fillmore στο Σαν Φρανσίσκο.
https://www.instagram.com/p/ByFf37MJwOc/?utm_source=ig_web_copy_link
«Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου «Year of the Monkey». Άρχισα να το γράφω την πρωτοχρονιά του 2016, σε καφέ, σε τρένα και σε παράξενα μοτέλ κοντά στη θάλασσα, χωρίς να έχω κατά νου κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, έως ότου σελίδα τη σελίδα έγινε βιβλίο», έγραψε η Πάτι στον λογαριασμό της στο Instagram. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω καινούργια δουλειά να ανακοινώσω!».
Το 2010 είναι η χρονιά που σηματοδοτεί τα πρώτα της απομνημονεύματα, μια σπαρακτική αφήγηση της ζωής της αλλά και της σχέσης της με τον εκλιπόντα καλλιτέχνη Ρόμπερτ Μέιπλθορπ, με τίτλο «Just Kids («Πάτι και Ρόμπερτ», στην ελληνική έκδοση)» ενώ το δεύτερο με τίτλο «M Train», κυκλοφόρησε το 2015.
https://www.instagram.com/p/BxAcEcshWN9/?utm_source=ig_web_copy_link
Αυτή τη στιγμή η θρυλική καλλιτέχνης βρίσκεται εν μέσω περιοδείας και η άφιξή της στην Ευρώπη αναμένεται αγωνιωδώς από τους χιλιάδες θαυμαστές της.
«Θέλω να ακούω τα παλιά τραγούδια του Νιλ Γιανγκ, όταν τον βλέπω» είχε πει πέρυσι, στο περιοδικό Rolling Stone, η Πάτι Σμιθ. «Αν ο κόσμος θέλει να ακούσει το “Because the Night” για δισχιλιοστή φορά, θα τους το δώσω μόνο αν μπορώ να τους το δώσω με πραγματικό ενθουσιασμό. Δεν πρόκειται να προσποιηθώ. Αν καταφέρω να βρω τον δρόμο στην αρχική παρόρμηση που με έκανε να το γράψω, θα το τραγουδήσω» είχε δηλώσει, προειδοποιώντας τους θαυμαστές της για κάθε ενδεχόμενο.
https://www.instagram.com/p/Bv6i_tfhbzQ/?utm_source=ig_web_copy_link
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
- Οι Μπέκαμ κάνουν χοντρό ταμείο – Αποκαλύφθηκε η τεράστια περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια
- Ιαπωνία: Φοβάται την έλλειψη νάφθας – Τι είναι και γιατί ανησυχούν οι άνθρωποι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442