
Χαλάρωση και… beauté για τον Αντετοκούνμπο (pic)
Μια βεβαρημένη και επίπονη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα φόργουορντ να χαλαρώνει στα χέρια της συντρόφου του Μαράια.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε τη σεζόν με τους Μπακς να τελειώνει πριν από λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τους Τορόντο Ράπτορς στους Τελικούς της Ανατολής.
Ο Greek Freak λοιπόν δεν έχασε χρόνο και άρχισε να περνά χρόνο με τους δικούς του, μιας και το καλοκαίρι αναμένεται «βαρύ» με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική.
Αφού πέρασε χρόνο με τα αδέρφια του και την μητέρα του πηγαίνοντας σινεμά, έκλεισε τη βραδιά μαζί με την κοπέλα του, με την οποία χαλάρωσε. Μάλιστα η Μαράια του άπλωσε στο πρόσωπο μια μάσκα ομορφιάς και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν βρισκόμενοι σε εξαιρετική διάθεση όπως φαίνεται και από το παρακάτω στιγμιότυπο.
- Χάος στη Λιβύη με οπαδική βία, άγρια επεισόδια και τραυματίες (vid)
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σάββατο – Αφρικανική σκόνη, βροχές και κατά τόπους χαλαζόπτωση
- Πειραιάς: «Ημουν στο μπάνιο», κατέθεσε ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
- Συνελήφθη επικεφαλής ένοπλης οργάνωσης του Ιράκ, ως επικεφαλής σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Συνταγή: Νουντλς με μπρόκολο και μανιτάρια
- Ο εναέριος χώρος στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ υπό πίεση – Η Ουκρανία, ο πόλεμος και τα «αδέσποτα» drones

