
Ενταση έξω από τη Βουλή με τις καθαρίστριες -Συγκρούσεις και λιποθυμίες
Μικροεπεισόδια και ένταση προκλήθηκε μεταξύ των καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου και της αστυνομίας.
Μικροεπεισόδια και ένταση προκλήθηκε μεταξύ των καθαριστριών του Δρομοκαΐτειου και της αστυνομίας, όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να περάσουν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθούν με συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Οι καθαρίστριες και τα μέλη του ΠΟΕΔΗΝ δεν είχαν ενημερωθεί πότε θα υπάρξει συνάντηση, παρ΄όλο που βρίσκονταν στο σημείο από νωρίς το πρωί.
Ετσι όταν επιχείρησαν να περάσουν την πόρτα του Μαξίμου, οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν.
Τότε στο σημείο προκλήθηκε ένταση καθώς τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ δεν δίστασαν να πετάξουν καρβέλια στους αστυνομικούς.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πέριξ της Βουλής μια εκ των καθαριστριών αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Εν τέλει μετά την ένταση, οι εργαζόμενοι του Δρομοκαιτείου ενημερώθηκαν πως θα συναντηθούν με μέλη υπουργείου της Διοικητικής Μεταρρύθμισης το πρωί της Κυριακής στις 11.00.
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague
- «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Σε ποιους απευθύνεται
- Κάπες, πτυχώσεις, ελάχιστο γυμνό – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν (μέχρι στιγμής) στο κόκκινο χαλί των Καννών
- Ο Λεβαντόφσκι είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Δένδιας στο συνέδριο ΝΔ: Η ΝΔ πιστεύει στο Κράτος Δικαίου, όχι στους μισθοφόρους της εξουσίας – Η αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή

