Νέο περιστατικό στη Βουλή μετά την επίθεση του «Ρουβίκωνα»
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος
Νέο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Βουλή, μία ημέρα μετά την επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» με μπογιές και καπνογόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών, άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ώστε να φτάσει στο περιστύλιο, όμως τον σταμάτησαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται από σήμερα το πρωί εργασίες για τον καθαρισμό της πρόσοψης του κτιρίου του κοινοβουλίου έπειτα από την επίθεση του Ρουβίκωνα.
Με ειδικά πιεστικά μηχανήματα υπάλληλοι του υπουργείου καθαρίζουν τον εξωτερικό τοίχο του Κοινοβουλίου σε μια προσπάθεια να ξεχαστεί η καταδρομική επίθεση μελών της αναρχικής συλλογικότητας λίγα μόνο 24ωρα πριν της εκλογές της Κυριακής.
- Ποιοι θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εταιρεία του Τραμπ λανσάρει νέο κρυπτονόμισμα – Μπίζνες παράλληλα με την προεδρία
- Το ζεϊμπέκικο, το ντουέτο και ο Φρανκ Σινάτρα: Ο Νίκος Αλιάγας και ο Αντώνης Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Νέες κοινωνικές δομές στη Στερεά Ελλάδα
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 36χρονος που έδωσε κοκαΐνη στον ανήλικο γιο του – Στο νοσοκομείο ο 14χρονος

