Απειλές αναρχικών για Κουφοντίνα – «Θα καεί η Θεσσαλονίκη»
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι επιθέσεις από αναρχικές ομάδες και κουκουλοφόρους με φόντο τη μη έγκριση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι επιθέσεις από αναρχικές ομάδες και κουκουλοφόρους με φόντο τη μη έγκριση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου.
Η Οργάνωση Αναρχική Δράση η οποία ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 15ης Μάη, εξαπέλυσε ευθείες απειλές με αφορμή τη μη έγκριση της άδειας Κουφοντίνα αλλά και την πορεία της υγείας του. «Σήμερα διανύουμε την 15η μέρα απεργίας πείνας. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε υπεύθυνο για την πορεία της υγείας του συντρόφου μας πως αν ο επαναστάτης Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μη αναστρέψιμες βλάβες, η πόλη θα καεί και οι ζωές όλων σας θα καταστραφούν-με κάθε ειλικρίνεια και δίχως υπερβολές» αναφέρουν σε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ

