
Θλίψη στα Τρίκαλα: «Έσβησε» 16χρονος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
Θλίψη έχει σκορπίσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Θλίψη έχει σκορπίσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Ο άτυχος νεαρός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ήδη ήταν αργά. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς, όμως, αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για 1,5 ώρα.
Συντετριμμένοι οι γονείς του νεαρού αγοριού που ήταν μαθητής της 1ης Λυκείου Τρικάλων δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.
Η οικογένεια έχει ακόμη μία μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη που είναι φοιτήτρια.
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ

