«Μαφία Κορυδαλλού»: Δολοφόνησαν τον συνεργό του «εγκεφάλου» των φυλακών
Ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδια και ίχνη που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου κακοποιού και συνεργού του «εγκέφαλου» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του μέσα στις φυλακές δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά σε στραγγαλισμό.
Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και τοξικολογικών ερευνών που κοινοποιήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση της «μαφίας του Κορυδαλλού».
Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής εντόπισε στον λαιμό του σημάδια και ίχνη που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία και μάλιστα με τη μέθοδο του στραγγαλισμού.
Ο 34χρονος ανήκε στην ομάδα του φερόμενου ως αρχηγού της «μαφίας» Κλοντιάν Λεκοτσάι και είναι αυτός που είχε προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του στην Καλλιθέα στους δράστες της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
- UEFA Champions League: Οι μάχες του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν έρχονται στο MEGA
- Το top-10 των υψηλότερων συμβολαίων στην Ευρωλίγκα μετά την επιστροφή του Χέιζ-Ντέιβις (vids)
- Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα Μπόρσι-Βάρδα
- Σανγκάη: Βίντεο που κόβει την ανάσα – Τεράστια καθίζηση «καταπίνει» δρόμο
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


