Δίκη για δολοφονία Γρηγορόπουλου: Καταγγελίες από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Με περιπέτειες και σοβαρές καταγγελίες, συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η αγόρευση της Πολιτικής Αγωγής στην πολύκροτη δίκη των πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη
Με σοβαρές καταγγελίες και υπό ένταση, συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η αγόρευση της Πολιτικής Αγωγής στην πολύκροτη δίκη των πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά την πρωινή περιπέτεια με το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του Εφετείου Λαμίας, το Δικαστήριο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι συνεδρίασε δίνοντας το λόγο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που συνεχίζει την αγόρευσή της για 3η ημέρα.
Ένταση ωστόσο προκλήθηκε όταν ανακοινώθηκε από τους τακτικούς δικαστές ότι απορρίπτεται το αίτημα της κυρίας Κωνσταντοπούλου για προβολή εγγράφων της δικογραφίας κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της.
Η συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου, κατήγγειλε ότι πρόκειται για τέχνασμα κατάργησης των ενόρκων και επιπλέον προσπάθεια φαλκίδευσης της σύνθεσης του Δικαστηρίου.
- Παναθηναϊκός: Sold out η αναμέτρηση με την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
