Παράπονα Μανωλόπουλου για τη διαιτησία

Ο προπονητής του Ηφαίστου Λήμνου μίλησε για τα σφυρίγματα εναντίον της ομάδας του κόντρα στην Κύμη

Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Κύμη και τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφονται πολλά, ακούγονται πολλά, δεν ξέρω αν γίνονται. Είναι η 23η αγωνιστική. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Με πολύ κόπο, καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα και να παίξουμε στη Basket League.

Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για κανέναν και για τίποτε αλλά αυτό δεν είναι αδυναμία. Όμως, έχουν μιλήσει άλλοι για εμάς, αλλά να τα λένε όλα, γιατί δεν το κάνουν.

Για παράδειγμα: Ο Ήφαιστος είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ. Κανένας όμως, δεν έχει πει ότι εγώ πήρα ένα ρίσκο για το οποίο με έκριναν αρνητικά γι’ αυτό. Φόρτωσα την ομάδα με ψηλούς για να βάζω τη μπάλα μέσα. Είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη ισορροπία σε δίποντα-τρίποντα και πόσο βάζουμε τη μπάλα μέσα.

Όταν βάζεις τη μπάλα στο post λογικό είναι να κερδίσεις και φάουλ. Δε λένε όμως, πόσα φάουλ κάνουμε. Αυτά δεν τα λένε ποτέ. Για το σημερινό παιχνίδι θα πω ότι φορτωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ, για πρώτη φορά αναφέρομαι, δεν έχω ξαναμιλήσει.

Από την αρχή φορτώθηκαν οι ψηλοί μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει, στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και χάσαμε ένα παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Κύμη, της εύχομαι καλή συνέχεια.

Τώρα αν δικαίως φορτωθήκαμε τα φάουλ ή αδίκως, υπάρχει ένα ρητό που λέει το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέματα, οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές στην Αυστρία λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

Την τελευταία εβδομάδα οι υπηρεσίες διάσωσης χρειάστηκε να επέμβουν περίπου 200 φορές για να σώσουν ανθρώπους που καταπλακώθηκαν από τα χιόνια στην Αυστρία

Σύνταξη

Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης στην Αλβανία - Επικεφαλής ο Μπερίσα

Διαδηλωτές άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ στο πεζοδρόμιο και στην πρόσοψη της έδρας της κυβέρνησης στην Αλβανία - Η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση

Σύνταξη

Με ομάδα έμπειρων, αλλά και νέους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Ελλάδα – Στην αποστολή ο Τεντόγλου

Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Σύνταξη

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται – Είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του Γλαύκου

Σύμφωνα πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, είχε πάει για ψάρεμα μαζί με τον ανήλικο γιό του, περίπου 13 ετών, ο οποίος ήταν και αυτός που ενημέρωσε αμέσως την μητέρα του και στη συνέχεια το Λιμενικό Σώμα.

Σύνταξη

Η Λάιζα Μινέλι ερωτεύτηκε σφοδρά τον Σκορσέζε και αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά λόγω Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Η ζωή της Λάιζα Μινέλι είναι τόσο κινηματογραφική, όσο και η καριέρα της: πάθη, έρωτες, πόνος, προδοσία και μια απώλεια που την στιγμάτισε για πάντα.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007