
Άνετος ο Φέντερερ, στον τελικό του Miami Open
Άλλος ένας τελικός μεγάλου τουρνουά για τον Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε με 2-0 σετ του Σαποβάλοφ και διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στο Open του Miami
Το είπε και το έκανε ο Ρότζερ Φέντερερ, που πριν μερικούς μήνες τόνισε πως θα επιλέγει πλέον σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί, κρίνοντας από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σώμα του. Και φαίνεται πως στις ΗΠΑ και το Miami Open, ο Ελβετός θρύλος του τένις είναι καλά.
Αυτό πιστοποίησε και με την εμφάνισή του στον ημιτελικό του τουρνουά. Ο αντίπαλός του, Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος είχε αποκλείσει τον στέφανο Τσιτσιπά σε προηγούμενη φάση, δεν στάθηκε ικανός να εμποδίσει τον Φέντερερ να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό στην τεράστια καριέρα του.
O 37χρονος Ελβετός πήρε πανεύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και… λιγότερο εύκολα το δεύτερο με 6-4 και με 2-0 σετ πέρασε στον τελικό, μόλις μετά από 1 ώρα και 14’ αγώνα.
Εκεί τον περιμένει ο πανύψηλος Αμερικανός Τζον Ίσνερ (Νο.9) που απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό με τη σειρά του τον Καναδό Φέλιξ Αλιάσιμ με δυσκολία και 2-0 σετ (7-6, 7-6), σε μια μάχη που αναβιώνει αυτή του 2012 όταν οι δύο τενίστες κοντραρίστηκαν στον τελικό του τουρνουά Indian Wells.
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
