
ΑΕΚ: Με Χουλτ απέναντι στον Παναιτωλικό
Στην αποστολή για το κυριακάτικο (31/3, 17:15) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ συμπεριλήφθηκε ο Σουηδός μπακ.
Με τον Νίκλας Χουλτ στην αποστολή και ενδεχομένως και στην ενδεκάδα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό, καθώς ο Σουηδός άσος τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και επιστρέφει στη δράση, μετά από ενάμιση μήνα.
Ο Χουλτ έχει βρει ρυθμό και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο βασικό σχήμα, ειδικά στην περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός επιλέξει ξανά ένα 3-5-2.
Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό βρίσκονται αναλυτικά οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ.
Εκτός παραμένουν οι τιμωρημένοι Πόνσε, Τσόσιτς, καθώς και ο Τσιγκρίνσκι, που συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.
- «Ποιος σκότωσε το παιδί μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 20χρονου όταν τον αντίκρισε νεκρό
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας
- Ένα διαφορετικό και φθηνότερο καύσιμο που όμως η υιοθέτησή του δεν είναι απλή υπόθεση
- Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ με πλασέ του Σάκα (vid)
- Ο Τζήμερος σε φασιστικό παραλήρημα ζητά το κεφάλι του Τσίπρα

