Μέχρι τις 2 Απριλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Παράταση για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις μέχρι την Τρίτη 2 Απριλίου έδωσε το υπουργείο Παιδείας.
Την παράταση της περιόδου υποβολής της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ από μαθητές και αποφοίτους ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Υπενθυμίζεται πως η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 29 Μαρτίου, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσουν έως την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτησή τους, μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών λυκείων.
Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις».
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ




