Στο ρελαντί νίκησε ο Ολυμπιακός τον Φίλιππο Βέροιας (32-19 )και προσπέρασε την ΑΕΚ ανεβαίνοντας και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ανδρικού πρωταθλήματος χάντμπολ με 39 βαθμούς, έναντι 38 των κιτρινόμαυρων.
Πλέον στην 22η και τελευταία αγωνιστική κρατά την τύχη στα χέρια του και με νίκη επί του Άρη Νικαίας θα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα playoffs, μέχρι και στους τελικούς του πρωταθλήματος.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.