Φιλαντέλφια 76ερς – Μπόστον Σέλτικς 118-115
Με τον Ζοέλ Εμπίντ να κάνει ασύλληπτο ματς οι Σίξερς επικράτησαν για πρώτη φορά φέτος των Σέλτικς με 118-115 και σφιχταγκάλιασαν την 3η θέση της Ανατολής ενόψει playoffs.
Οι Σίξερς υποδέχτηκαν στο Wells Fargo Center της Φιλαντέλφια τους Μπόστον Σέλτικς σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της Ανατολής με φόντο της 3άδα των playoffs.
Ο συγκλονιστικός Εμπίντ (37π/22 ριμπ), έχοντας τη βοήθεια των Μπάτλερ (22π) και Χάρις (21π) οδήγησαν σε μια πολύ σημαντική νίκη τους Σίξερς που έχουν πλέον το πάνω χέρι στην κατάληψη της 3η θέσης στην οποία βρίσκονται με ρεκόρ 47-25.
Από την άλλη οι Σέλτικς μετρά την ήττα αυτή έχουν σαν ταβάνι της 4η θέση. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 5οι (43-29), μία νίκη πίσω από τους Πέισερς, μιας και οι προσπάθειες των Ίρβινγκ (36π/9 ριμπ), Χόρφορντ (22π) και Ροζίερ (20π) δεν ήταν αρκετές.
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»

