
Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας
Το αεροδρόμιο είχε κλείσει το απόγευμα της Κυριακής, τοπική ώρα, αφού αναφέρθηκε ότι εντοπίστηκε το αντικείμενο το οποίο εξουδετέρωσε ομάδα πυροτεχνουργών του στρατού (NZDF) που έφτασε επί τόπου
Το αεροδρόμιο της πόλης Ντούνεντιν τέθηκε ξανά σε λειτουργία, καθώς το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί στον χώρο αποδείχτηκε ότι ήταν φάρσα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το αεροδρόμιο είχε κλείσει το απόγευμα της Κυριακής, τοπική ώρα, αφού αναφέρθηκε ότι εντοπίστηκε το αντικείμενο το οποίο εξουδετέρωσε ομάδα πυροτεχνουργών του στρατού (NZDF) που έφτασε επί τόπου.
«Συνεχίζονται οι έρευνες για να καθοριστεί ποιος άφησε το αντικείμενο», προστίθεται στην ανακοίνωση των αρχών.
Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού μετά τις επιθέσεις του 28χρονου Αυστραλού σε δύο τεμένη στην πόλη Κράιστσερτες, την Παρασκευή, με τραγικό απολογισμό 50 νεκρούς.
- Ιράν: «Γιατί η κατάπαυση του πυρός είναι καταδικασμένη»
- Μαρούσι: Κακοποιός μαχαίρωσε ανήλικο στην προσπάθειά του να τον ληστέψει
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ανακοινώνει εναλλακτικές διαδρομές, επικαλούμενο κίνδυνο «ναρκών»
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
