Ολυμπιακός : Κλήθηκε ξανά στην Εθνική Γουινέας ο Καμαρά
Στην προεπιλογή της Γουινέας για το τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 κλήθηκε ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας από την πρώτη του κιόλας στιγμή στην ομάδα. Ο Αφρικανός μέσος μάλιστα εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμφανίσεις του φέτος, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.
Ο Καμαρά χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού κλήθηκε και πάλι στην Εθνικής ομάδας της Γουινέας για το ματς προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Ο νεαρός μέσος των Πειραιωτών βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην τελική 23άδα που θα ανακοινωθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πολ Πουτ.
Ο Καμαρά θα ταξιδέψει για την αναμέτρηση της 24ης Μαρτίου με την Γουινέα να έχει περάσει ήδη στα τελικά και το ματς να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει ήδη 4 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.
- Παραθυράκια για επαναφορά των προμηθειών στις αναλήψεις
- Η Σερ λέει στον Νταξ Σέπαρντ ότι η σύζυγός του αξίζει κάτι καλύτερο: «Πρέπει να έχεις κάτι που δεν βλέπω»
- Από πότε η Τετάρτη έγινε η καλύτερη μέρα της εβδομάδας;
- Μήπως δεν ήταν ο Κύκλωπας το τέρας; – Η Οδύσσεια και το στοίχημα της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
- Κριστίν Λαγκάρντ: Οι χρυσές αποδοχές στην ΕΚΤ
- Το δίλημμα της… τσιπούρας



