Αρμάνι : Επιστρέφουν κόντρα στον Ολυμπιακό Τζέρελς και Νάναλι
Έτοιμοι για τη μάχη με τον Ολυμπιακό (14/03, 21:45) τέθηκαν οι Κέρτις Τζέρελς και Τζέιμς Νάναλι, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» κόντρα στους «ερυθρόλευκους»
Με δυο επιστροφές θα υποδεχθεί απόψε η Αρμάνι Μιλάνο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Euroleague (14/3, 21:45, Novasports 2).
Συγκεκριμένα, οι Κέρτις Τζέρελς και Τζέιμς Νάναλι τέθηκαν ξανά στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, μετά και την απουσία τους στο τελευταίο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια.
Ο Τζέρελς είχε μείνει προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, ενώ ο Νάναλι βρισκόταν στην Αμερική για προσωπικούς λόγους.
Αμφότεροι πάντως δεν αντιμετωπίζουν πλέον κάποιο πρόβλημα και θα βρίσκονται τις επιλογές για το αποψινό παιχνίδι.
- Σοκ στη Νέα Υόρκη: Knicks και Rangers στο κατώφλι της ανεξαρτησίας
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ προετοιμάζει το κράτος για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση δολοφονίας του – Τι λένε οι NYT
- Σoκ στις ΗΠΑ: Αθλητής του NFL βρέθηκε νεκρός σε γκαράζ
- Το κούρεμα της Γκισλέιν Μάξγουελ στη φυλακή δείχνει ότι εξακολουθεί να είναι εμμονική με την εξουσία
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
- Ιράν: Διχασμένοι οι σύμβουλοι του Τραμπ για την επίθεση – Σενάριο δολοφονίας Χαμενεΐ


