Τρομακτικές στιγμές για επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που ταξίδευε με 12 μποφόρ
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που απέπλευσε από τη Νέα Υόρκη για το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλώριντα. Εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου σοκάρουν.
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που απέπλευσε από τη Νέα Υόρκη για το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλώριντα. Εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου σοκάρουν.
Οι άνεμοι έπνεαν με ένταση 12 μποφόρ (185 χιλιομέτρων/ώρα), με αποτέλεσμα να ταρακουνηθεί τόσο που το εσωτερικό του να μοιάζει βομβαρδισμένο!
«Αναφέρθηκαν πολλοί τραυματισμοί και οι επιβάτες και το πλήρωμα είναι στην άμεση προτεραιότητά μας. Δεν σημειώθηκε καμία ζημιά στο πλοίο, που παραμένει πλήρως λειτουργικό και συνεχίζει βάσει του αρχικού προγράμματος», ήταν η ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας μέσω Twitter.
Πολλοί επιβάτες όμως ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του κρουαζιερόπλοιου στο Instagram, προδίδοντας τι εκτυλίχθηκε μέσα στο πλοίο την ώρα που οι θυελλώδεις άνεμοι το ταρακουνούσαν σαν καρυδότσουφλο.
«Το πιο τρομακτικό πράγμα μόλις μας συνέβη, καρέκλες, τραπέζια, άνθρωποι «πετούσαν» από την μια μεριά του πλοίου στην άλλη», έγραψε ένας επιβάτης.
Ένας άλλος δήλωσε στη Daily Mail: «Άνθρωποι αιμορραγούσαν, άλλοι είχαν πάθει πανικό, άλλοι ούρλιαζαν». «Ήταν μια τρομακτική στιγμή, που όμως σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τι έχεις στη ζωή», συμπληρώνει.
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς το Μεξικό εάν δεν φτάσει «αμέσως» περισσότερο νερό στο Τέξας
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.



