Ο χιονιάς σαρώνει τις ΗΠΑ
Σε κλοιό χιονιά βρίσκονται οι βορειανατολικές ΗΠΑ ενώ τη Δευτέρα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η σφοδρότερη χιονοθύελλα του χειμώνα
Σε κλοιό χιονιά βρίσκονται οι βορειανατολικές ΗΠΑ ενώ τη Δευτέρα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η σφοδρότερη χιονοθύελλα του χειμώνα.
Στα βορειανατολικά των ΗΠΑ οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν σαν αποτέλεσμα να ματαιώνονται αεροπορικά και σιδηροδρομικά δρομολόγια, με αποτέλεσμα υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από τους πολίτες.
Η βαρυχειμωνιά επεκτείνεται από Μέριλαντ έως το Μέιν με το ύψος του χιονιού να έχει φθάσει τα 38 εκατοστά κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Βοστόνη και τα 13 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, δήλωσε ο μετεωρολόγος Μαρκ Τσέναρντ της Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο να διατάξει το κλείσιμο των δημόσιων σχολείων και την εταιρεία διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς του Νιου Τζέρσεϊ να αναστείλει δεκάδες δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν, οι περισσότερες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστόνης και στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.com. Κυβερνητικές υπηρεσίες και βιβλιοθήκες δεν λειτουργούν στη Βοστόνη, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ στο Νιου Τζέρσεϊ, ο κυβερνήτης Φιλ Μέρφι κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενόψει της χιονοθύελλας.
- Λέσβος: Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα άνω των 22.000 ευρώ σε 17χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνη οδήγηση
- Χαμός με Ντόντσιτς και Μπιτάντζε: «Είπε πως θα γ@@@@ την οικογένειά μου, δεν το δέχομαι αυτό» (vid)
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για ακρίβεια και υποκλοπές
- Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν είσαι κορυφαίος βάλλεσαι από παντού» – Τι λέει ο δικηγόρος του
- Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων



