Ο χιονιάς σαρώνει τις ΗΠΑ
Σε κλοιό χιονιά βρίσκονται οι βορειανατολικές ΗΠΑ ενώ τη Δευτέρα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η σφοδρότερη χιονοθύελλα του χειμώνα
Σε κλοιό χιονιά βρίσκονται οι βορειανατολικές ΗΠΑ ενώ τη Δευτέρα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη η σφοδρότερη χιονοθύελλα του χειμώνα.
Στα βορειανατολικά των ΗΠΑ οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν σαν αποτέλεσμα να ματαιώνονται αεροπορικά και σιδηροδρομικά δρομολόγια, με αποτέλεσμα υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από τους πολίτες.
Η βαρυχειμωνιά επεκτείνεται από Μέριλαντ έως το Μέιν με το ύψος του χιονιού να έχει φθάσει τα 38 εκατοστά κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Βοστόνη και τα 13 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, δήλωσε ο μετεωρολόγος Μαρκ Τσέναρντ της Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο να διατάξει το κλείσιμο των δημόσιων σχολείων και την εταιρεία διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς του Νιου Τζέρσεϊ να αναστείλει δεκάδες δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν, οι περισσότερες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστόνης και στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.com. Κυβερνητικές υπηρεσίες και βιβλιοθήκες δεν λειτουργούν στη Βοστόνη, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ στο Νιου Τζέρσεϊ, ο κυβερνήτης Φιλ Μέρφι κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενόψει της χιονοθύελλας.
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442