Συγκλονίζει αγοράκι θύμα κακοποίησης: «Αγαπάω των πατέρα μου όταν δεν είναι κακός»
Την Πάτρα έχει συγκλονίσει η υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου
Την Πάτρα έχει συγκλονίσει η υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου.
Ο πατέρας κακοποιούσε το παιδί στο λιμάνι της Πάτρας με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το παιδί να οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα».
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε από τους ειδικούς για την σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο διέμενε σε δομή της Πάτρας, είπε: «Τον αγαπάω, όταν δεν είναι κακός».
Το αγοράκι δεν έφερε κακώσεις και σημάδια κακοποίησης, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την εξέταση των γιατρών του Νοσοκομείου. Ωστόσο, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, το Νοσοκομείο υποχρεούται να φιλοξενήσει το αγοράκι μέχρις ότου βρει ίδρυμα για την διαμονή του, κάτι που αναμένεται να γίνει από Δευτέρα.
Το Σαββατοκύριακο το παιδί θα παραμείνει στο παιδιατρικό νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι έχουν αναλάβει να του προσφέρουν έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας καθώς μιλάει μόνον την γλώσσα της γενέτειράς του.
- Άστoν Βίλα – Άρσεναλ 2-1: Πήραν το ντέρμπι οι «χωριάτες» και… χαμός στην κορυφή της Premier League
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του Μετρό
- «Έκλεψε» η Black Friday λεφτά από τα Χριστούγεννα; – Τι έδειξε το ταμείο
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ
- Πώς δρούσε η συμμορία των ληστών στο Βύρωνα – Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις
- LIVE: Τότεναμ – Μπρέντφορντ
