Η Euroleague ευχήθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη με… πεταχτάρια
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει σήμερα τα 34α γενέθλιά του και η Euroleague του ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό βίντεο
O Γιώργος Πρίντεζης γίνεται σήμερα 34 ετών και η Euroleague αποφάσισε να του ευχηθεί αναρτώντας στο Twitter ένα βίντεο με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του στη διοργάνωση. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έχει αφήσει το στίγμα του στο θεσμό, καθώς έχει κατακτήσει το τρόπαιο δυο φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Θεωρείται δε σήμα κατατεθέν του το σουτ – πεταχτάρι που έστεψε τους Ερυθρόλευκους πρωταθλητές Ευρώπης το 2012.
Ο Έλληνας φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε 277 παιχνίδια στη Euroleague, ενώ έχει σημειώσει και 2.841 πόντους. Τη φετινή σεζόν κατάφερε να πετύχει 246 μέσα σε 603 αγωνιστικά λεπτά.
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
