
Η μπηχτή του Τζόρνταν για τους Ουέστμπρουκ και Χάρντεν
Ο Μάικλ Τζόρνταν έβγαλε το καπέλο στους δύο αστέρες του NBA, όμως τόνισε ότι πάνω από όλα για έναν αθλητή μετράει η κατάκτηση πρωταθλημάτων
Τους τίτλους από τους αριθμούς προτιμάει ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο «Air», αφού κατέθεσε τον σεβασμό του για τους εντυπωσιακούς μέσους όρους που έχουν Ράσελ Ουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν, εξήγησε ότι αυτό μετράει σε τελική ανάλυση είναι τα πόσα πρωταθλήματα έχει κατακτήσει ένας αθλητής.
Ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς μίλησε με θετικότατα σχόλια για τις επιδόσεις των δύο «απογόνων» του. Συγκεκριμένα ο «μούσιας» των Ρόκετς έφτασε τα 30 ματς με 30+ πόντους, ενώ ο σταρ της Οκλαχόμα έκανε ρεκόρ με τα 10 συνεχόμενα triple double.
«Δείχνει την πρόοδο του πρωταθλήματος. Αισθάνομαι περήφανος για τον τρόπο που αγωνίζονται διότι αφήνουν το δικό τους σημάδι κάτι που βοηθάει το ΝΒΑ» τονίζοντας όμως: «Τι είναι πιο δύσκολο για έναν παίκτη; Σε κάθε περίπτωση τα έξι πρωταθλήματα», είπε με νόημα ο Τζόρνταν.
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν


