Ο ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς, ο τελευταίος που κέρδισε τη Φενέρ στην Πόλη
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενέρ (08/02, 19.45), με την τελευταία του εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Τούρκους να είναι επί εποχής... Ομπράντοβιτς
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε για τη 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα play off. Οι «πράσινοι» αναζητούν μια υπέρβαση στην Τουρκία δεδομένων των συνθηκών, ενώ και η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους.
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Στην Άστον Βίλα ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ Άλισον!
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442