
Λιβάγια: «Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί»
Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό 1-1 στο ντέρμπι των δικεφάλων.
Ο Μάρκο Λιβάγια παραδέχθηκε πως η ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν αφήνει ικανοποιημένη την ΑΕΚ, τονίζοντας οτι η Ενωση θα έπρεπε να είχε νικήσει στο ντέρμπι.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Κροάτης φορ: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε πρώτος γκολ με την πρώτη του ευκαιρία και μας δυσκόλεψε τη ζωή. Παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες και κοίταξε κυρίως το αμυντικό κομμάτι. Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Έπαιξε κλειστά ο ΠΑΟΚ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Κυπέλλου και πρέπει να το κατακτήσουμε», κατέληξε ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων.
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


