Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε πεντάχρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Η μικρή, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με πολύ υψηλό πυρετό το μεσημέρι της Κυριακής
Νέα τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης αυτή τη φορά με ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του.
Η μικρή, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με πολύ υψηλό πυρετό το μεσημέρι της Κυριακής. Ήδη από την Παρασκευή είχε εκδηλώσει πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε.
«Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι αρχικά στα ΤΕΠ και από εκεί στην Παιδιατρική Κλινική. Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευθεί στη ΜΕΘ Παίδων όπως και έγινε. Εκεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή» δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου οι γιατροί να δουν τι ακριβώς συνέβη.
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Food Authority Recalls Kinder Chocolates Over Hidden Gluten Risk




