Τραγωδία στη Ρωσία: Ανατροπή λεωφορείου με 7 νεκρούς – Ανάμεσά τους 4 παιδιά
Το λεωφορείο διέσχιζε χιονισμένη περιοχή στην Καλούγκα της Ρωσίας με 42 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους μια ομάδα παιδιών που θα συμμετείχε σε μια συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν ύστερα από την ανατροπή λεωφορείου στην Καλούγκα της Ρωσίας, διασχίζοντας δρόμο καλυμμένο με χιόνι.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών (EMERCOM), 42 άνθρωποι ανασύρθηκαν μέσα από το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ομάδα παιδιών που θα συμμετείχε σε μια συναυλία φιλαρμονικής ορχήστρας. «Συνολικά 33 θύματα, μεταξύ αυτών 7 νεκροί. Υπάρχουν τέσσερα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου.
Είκοσι έξι άνθρωποι, τα 24 παιδιά, τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, σύμφωνα με την EMERCOM. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της περιφέρειας του Σμολένσκ, 47 άνθρωποι, μεταξύ τους 31 παιδιά, επέβαιναν στο λεωφορείο, που κατευθυνόταν από την πόλη Γιάρτσεβο στην Καλούγκα.
Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Σμολένσκ Αλεξέι Οστρόφσκι, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
- Θεσσαλονίκη: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Έπεσαν δεκάδες δέντρα
- Αυστραλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατού για την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων
- Ρωσία: Ευρωπαίοι στρατιώτες στην Ουκρανία θα αποτελούν νόμιμους στόχους


